Foto de Chantal Català

Sóc na Chantal Català i Comas

Estudis i titulació

Filla de l’advocat Ramon Maria Català Palomo, vaig fer els tres primers anys de la llicenciatura al centre Abad Oliva i em vaig acabar de llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona.

Col·legiada amb el número 18.888 a l’ICAB des de 1992.

Doctora cum laude per unanimitat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra.

Comptadora-Partidora d’herències reconeguda per l’ICAB.

Experiència professional

Vaig fer pràctiques amb el meu pare. D’ell vaig aprendre el tracte humà i honest amb els clients.

A la seva mort, el 1996, ocupo el seu lloc com a soci en el bufet on havia exercit durant 30 anys.

El 2003 decideixo independitzar-me i obro el meu propi despatx, Català Advocats, des d’on he exercit ininterrompudament.

Vaig ser professora ajudant i posteriorment professora associada de dret processal a la Universitat Pompeu Fabra, formant vàries promocions de nous advocats.

Formo part de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des del 2002.

I formo part de la Comissió de Transformació Digital de l’ICAB.

Em reuneixo periòdicament amb companys i assisteixo a cursos de formació contínua a l’ICAB, al Centre d’Estudis Jurídics o d’altres, per mantenir-me al dia de les noves lleis i de l’actualitat dels Jutjats i Tribunals.

He actuat davant de molts Jutjats i Tribunals, incloent el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem.

Targeta del despatx

Publicacions i Premis

Portada del llibre de Chantal Català

Tinc publicada una monografia sobre el compliment de les Sentències civils que condemnen a fer o a abstenir-se de fer alguna conducta (com entregar un bé, acabar una reparació o abstenir-se de fer soroll): Ejecución de condenas de hacer y no hacer, J.M.Bosch, 1998, 495 pàgs.

He col·laborat en una obra multidisciplinar per educació a distància. Altres publicacions menors es troben a les revistes Justicia i La Ley.

L’aleshores Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona em va concedir el 1990 el Premi Feixó Carreras.

Missió, visió i valors

Des de ben petita em posava sempre del costat de qui anava perdent. I no m’ha fet mai por enfrontar-me als poderosos o dir allò que penso. La meva finalitat és ajudar als altres i que es faci justícia. Les coses s’han de fer bé.

Sóc una persona pràctica. Busco l’acord. Estic convençuda que és millor un acord regular que no un bon plet que no es resoldrà fins al cap d’anys i amb un gran cost econòmic i personal pel client. Per això intento primer un acord. Ara bé, quan no és possible o no és satisfactori defenso els interessos del client davant dels Tribunals, ja que per alguna cosa em vaig doctorar en dret processal.

L’experiència m’ha ensenyat que quan algú perd algú ésser estimat es trasbalsa. S’obren moltes incògnites. Alhora, internet ofereix molts recursos, però sense formació jurídica és difícil destriar el gra de la palla i fins i tot saber si allò que en diuen és vigent en el nostre país o si se’ns aplica a nosaltres. Igualment desconeixem si qui ha darrera és un marketplace que ho enviarà a un gestor sense experiència o és un despatx on ningú dona la cara o serem un número més.

Per resoldre aquests dubtes m’he decidit a adquirir un nou domini web, www.tramitarherencia.es , també amb les extensions .cat i .online per centrar-me en el servei de tractar les herències dels meus clients.

  • Amb transparència, perquè dic qui sóc i em mostro tal i com sóc, sense falsa imatge de gran organització.
  • Amb rigor, perquè el meu prestigi personal i professional està en joc.
  • Amb empatia, perquè hi he passat més d’un cop i sé que ajuda als clients.

He optat per paquetitzar-ho, que és una tendència actual i pot donar tranquil·litat a certs clients.

També ofereixo un servei a mida, perquè malgrat les similituds cada cas té les seves particularitats.

I un aspecte important de la meva persona és que, malgrat ser advocada i, per tant, amb formació de lletres, tinc també una gran passió per les matemàtiques i els números. I com conec els impostos que afecten a les persones, sempre busco com aconseguir la menor pressió fiscal legal possible i puc donar un servei complet. És a dir, conec com variaran els impostos segons quins valors donem o com instrumentem la darrera voluntat del difunt. És un valor que pocs ofereixen.

Puc ocupar-me dels contractes per si vols vendre o llogar pel teu compte els immobles heretats. I puc defensar els teus interessos judicial i extrajudicialment.

Col·laboro amb arquitectes taxadors per si et cal conèixer el valor dels béns. Et puc proporcionar el contacte amb agències immobiliàries per si prefereixes vendre el patrimoni.

Proporciono un assessorament integral.

El fet de tenir una infraestructura reduïda em permet donar un preu competitiu i també assegurar que, per un preu similar al que costaria en un altre lloc més gran, si em contractes a mi, qui s’ocuparà de tot serà una advocada amb gaire bé 30 anys d’experiència.

Això és importat perquè la formació i l’experiència garanteixen que es tindran en compte tots els detalls.

T’acompanyaré fins que tot quedi al seu lloc.

Imatge del far

Deixa’m ajudar-te

Call Now Button